top of page
Søk
  • merete01

Moskusen

Oppdatert: 26. jan. 2020Moskusoksen fra Dovre


Tatt imot den 01.01.2013  av Merete H. Jacobsen.  www.flammehuset.no Foto: Lena Kristiansen

Fri flyt:

(Jeg kjenner en tydelig tilstedeværelse av en stor moskusokse, nesten som om jeg kan ta på han. Hans energi er rolig og så kraftig integrert i seg selv, som et fjell av trygghet innenfra og ut.)

Hva er ditt budskap til oss?


Han viser meg en klar stjernehimmel i en frost natt. Vi samler oss for natten, vi går tett sammen i små grupper for å holde varmen og tryggheten i oss selv, men også sammen som en sjelgruppe. Hver og en av oss kan alltids klare oss alene , men det er sammen vi skaper den sterkeste energien. Sammen, men allikevel som ett individ. Vi er samlet i våre sjelgrupper og hjelper hverandre til høyere bevissthet.

Jeg vil fortelle om den indre flammen i oss alle. Det er en flamme som hos mange er like liten som en fyrstikk, men har potensialet til et fyrtårn. Denne flammen viser oss veien i livet.

Vår INDRE FLAMME! Det hver enkelt av oss brenner for.

Flammen i oss må gis næring for at den skal brenne, og holde oss varme slik at man ikke blir utbrent. Næringen skal være sunn, det trenger ikke være mye, men den må være riktig for hver enkelt sin kropp og sjel. Når vi beiter søker vi de urtene og plantene vi trenger akkurat der og da. Vi tar til oss det vi trenger ikke mer og ikke mindre. Bare akkurat nok. Vi er kanskje store, men vi er nøysomme.

Kjenn på den kraften vi viser deg. Gå tilbake til fødselen. Den ubetingede kjærligheten, livskraften og takknemligheten for livet. Se din egen kjerne og flamme. 

Det er hva hver og en av oss brenner for som sjel, som bragte oss hit. Det brennende ønske om å hjelpe jorden med det hver og en av oss er god på. Vi er alle helt unike, hver sjel er helt unik, men sammen i våre grupper blir vi sterkere også i oss selv! Vi kan stå i oss selv som individ, men vi blir større og sterkere for moder jord når vi jobber sammen.

Gaia-moderjord er ikke bare jord og fjell å gå på, urter å spise, en elv å drikke av, eller en slette å løpe over. Hun er så mye mer for oss. Hun er vår evige magiske levende mor som lar oss få puste inn hennes ubetingede kjærlighet hvert sekund av våre liv. Vi nærer oss av henne hver dag. Uten henne ville vi ikke vært her. Vinden er vår venn. Den bærer vår visdom ut til verden. Vi ærer henne med våre store kropper og vår indre flamme brenner for henne.

Vi samler oss i grupper og jobber sammen om denne kraften og ubetingede kjærligheten som vi forplanter ned fra universet, og igjennom hornene våre, igjennom bena og ned i fjellet og jorda under oss.

Vi ønsker hjelp til energiarbeidet, og vil at alle skal kjenne kraften av å stå i seg selv slik som vi gjør hver dag for å overleve. Vi overlever på kraften av oss selv. Riktig næring gjør oss til de vi er. En forlengelse av jordens flamme, trygghet og ubetingede kjærlighet.

Flammen i hver og en av oss trenger næring som er klar, rik og sann mot din og jordens sjel. Vi ER ETT. Bunnet sammen av livets trå. Den trenger vårt hjerte, hode og sjel i en enhet med den høyere intensjon. Flammen som er ett fyrtårn trenger HELE deg for å kunne vise deg din vei å gå.

Tiden er nå inne til å brukes effektivt. Manifestasjonene skjer så fort og er så sterke som vinden rundt oss. Bruk deres krefter klokt og vår visdom blir deres.

Vår bønn:

Samle dere i små grupper jevnlig. Del opplevelser, jorden viser dere hjertet sitt hver dag. Mediter på intensjonen om at den indre flammen våkner i deg, og i oss alle. På denne måten vil flere våkne og finne sin vei i fred, indre harmoni og styrke. Vi vil være med og gjøre denne jobben. Vi er tilstede når du trenger styrken vår.

Den beste ”beskyttelsen” en kan ha er å være 100% integrert i seg selv, i sin flamme og kontakt med jorda. Rett fokus innover og stå i seg selv. Da er vi I ENHET. Da kan vi være sammen på ærlig vis.

Fyll på energi innenfra og ut med følelse av glede, og vær i kontakt med moder jord.

Det er vår hemmelighet. Det er slik vi holder varmen. Det er slik vi overlever disse tidene.  I ETT med GAIA, vår ærbødige mor.

Det er tid for å handle! Utrette det vi alle ønsker for vår jord. Vår høyeste intensjon som store sjeler vi alle er. Fred, balanse og ubetinget kjærlighet. Det ER det vi har kommet for. Vi skaper resten av evigheten i hvert øyeblikk. Vær selv den forandringen du ønsker å se. Innen ifra og ut.      

(Ser dette kraftfulle dyret går inn i seg selv og lukker øynene. I ett med snøen rundt seg og jorden. Han viser meg sin indre flamme som gir meg en ubeskrivelig følelse av tilstedeværelse og ydmykhet. Jeg kjenner hvor ubeskrivelig takknemlig jeg er som får dele dette. )  

Takk.


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page