top of page

Kontakt lisensierte Dyretolkere utdannet ved Flammehuset

Nedenstående personer har fullført utdanningen ved Flammehuset. De har gjennomført og bestått eksamen som har ført til lisens.

Alle Dyretolkere jobber som selvstendige, og er selv ansvarlig for sin kvalitet.

 

Flammehuset vil samtidig gjøre oppmerksom på at det finnes personer som opererer som utdannede dyretolker etter å ha tatt et grunnkurs. Flammehuset tar ikke ansvar for disse personenes virksomhet.

 

Alle som står oppført på denne listen er selv ansvarlig for at kontaktinformasjonen er oppdatert. Ved endringer - kontakt Merete 

Dyretolkere uteksaminert av Merete H. Jacobsen

tonje bilde.jpg

Dyretolk

Tonje Nygård Eliassen

Askehaugåsen, 1407 Vinterbro

E-post: tonjeeliassen@gmail.com

Tlf.: 414 34 741

 

 

Uteksaminert 02.10.2020

Utdrag fra attest - Flammehuset:

"Tonje har en meget trygg og sikker måte å fremstå som Dyretolk. Dyrets eier føler seg ivaretatt og hørt.
Tonje er nøyaktig og grundig i sin kommunikasjon og konsultasjon med dyret og dyrets eier. 
Tonje er meget trygg på teknikkene i samtale med dyrene, også hjelpeteknikkene etter en konsultasjon.
Dyrene endrer adferd positivt, og eierne melder om en større forståelse etter Tonje sine konsultasjoner. 
Tonje kan fange opp hele spekteret av følelser. Hun kan gå dypt inn i bevisstheten til dyret, men fanger også opp blokkeringer på det fysiske plan. Eiere har erfart at Tonje gir rask tilbakemelding og service som dyretolk. Hun tar dyret og eier på alvor og ønsker å samarbeide med behandlere og veterinærer da hennes erfaring er at det gir dyr en mer helhetlig behandling"

  • Facebook Social Ikon
Tove og Dixi1.jpg

Dyretolk

Tove Bøttger Hebæk

Sønnaveien 49, 1476 Rasta

E-post: tove.heb@online.no

Tlf.: 994 69 599

 

Uteksaminert 20.08.2017

Utdrag fra attest - Flammehuset:

"Tove har en trygg og sikker måte å fremstå som Dyretolk. Dyrets eier føler seg ivaretatt og kjenner seg og dyret igjen i samtalene. Tove er tydelig, nøyaktig og grundig i sin kommunikasjon og konsultasjon med dyret og dyrets eier.

Hun ivaretar dyrets stemme.

Eiere beskriver henne som sannferdig og de føler at de ivaretatt også som eier. Eiere forteller om positive endringer i hjemmet med dyrene sine, og føler at de har blitt enda mer kjent med dyret sitt. Tove er trygg på teknikkene i samtale med dyrene, og hjelpeteknikkene etter konsultasjonen. Hun har spesielt jobbet med forsvinningssaker. Tove følger opp og dyreeier føler seg ivaretatt selv om det er en vanskelig situasjon". 

 

Marianne Merli.jpg

Dyretolk

Marianne Merli

Vidarveien 1, 2013 Skjetten

E-post: marianne.merli@getmail.no

Tlf.: 454 30 454

 

Uteksaminert 15.01.2017

Utdrag fra attest - Flammehuset

"Marianne har en meget trygg og sikker måte å fremstå som Dyretolk. Dyrets eier føler seg ivaretatt, sett og hørt. Marianne er nøyaktig og grundig i sin kommunikasjon og konsultasjon med dyret og dyrets eier. Marianne er meget trygg på teknikkene i samtale med dyrene, men også hjelpeteknikkene etter en konultasjon. Dyrene endrer adferd positivt, og eierne melder om en større forståelse for dyret sitt etter at Marianne har gjort konsultasjoner.

Marianne kan fange opp hele spekteret av følelser. Hun kan gå dypt inn i bevisstheten til dyret, hun fanger også opp blokkeringer på det fysiske plan. Marianne utfører også healing og har i flere saker fått merkbare endringer".

  

  • Facebook Social Ikon
Mette 2014 LITEN.jpg

Dyretolk

Mette Johansen

Sondrevegen 2G, 0378 Oslo

E-post: mebojo@online.no

Tlf.: 951 64 661

www.samtaler-med-dyr.com

Uteksaminert 09.10.2016

Utdrag fra attest - Flammehuset

"Mette har en meget trygg og sikker måte å fremstå som Dyretolk. Dyrets eier føler seg ivaretatt og kjenner seg og dyret igjen i samtalene. Mette er nøyaktig og grundig i sin kommunikasjon og konsultasjon med dyret og dyrets eier. Hun beskrives som en dyretolk som er presis, trygg, stabil og har stort fokus på hva dyrene sier. Hun ivaretar dyrets stemme. Eiere beskriver henne som profesjonell og de føler at de blir ivaretatt også som eier. Mette er mild og hyggelig å snakke med. Passer spesielt for dyreeier som ikke har opplevd dyre-kommunikasjon før og som ønsker en rolig og trygg dyretolk som ivaretar dyret og eier på en god måte. Mette er trygg på teknikkene i samtale med dyrene, og hjelpeteknikkene etter en konultasjon".

Frøydis 1.jpg

Dyretolk

Frøydis Baukop

Styrilia 51A, 2080 Eidsvoll

E-post: frbauk@online.no

Tlf.: 977 34 232

Uteksaminert 17.04.2015

Utdrag fra attest - Flammehuset:

"Frøydis har et varmt ønske om å hjelpe dyr og deres eier å forstå hverandre bedre. Dette syntes i hennes arbeid som dyretolk. Hun ivaretar både dyr og eier med sin fantastiske hjertevarme. Hun ser unike sammenhenger og mønster på en måte som hjelper eier å forstå den større helheten. Frøydis er en varm og kjærlighetsfull dyretolk, og ser dyrets informasjon og situasjon på en balansert god måte. Hun hjelper eier å se situasjonen fra dyrets ståsted. Frøydis utfører sine kommunikasjoner med stor ydmykhet, trygghet og innsikt. Frøydis kan få samtaler som går dypt inn i dyrets bevissthet, men også fange opp blokkeringer på det fysiske plan".

84610499_10156466824782257_8430284889466

Dyretolk

Karin Elise Hansen

Skogliveien 12A, 3122 Tønsberg

E-post: humanimalcare@outlook.com

Tlf.: 911 79 788

www.humanimalcare.no

 

Uteksaminert 01.03.2015

Utdrag fra attest - Flammehuset:

"Karin har en intensjon om å hjelpe dyr og deres eier å forstå hverandre bedre og det syntes i hennes arbeid som dyretolk. Hun er den dyretolk man raskt får tillit til, og hun er meget ryddig og seriøst i hvordan hun fremstår som dyretolk.

 Karin tar imot dyrets informasjon på en veldig god måte. Hun ivaretar alltid dyrets perspektiv på livet og har klart å finne balansen mellom det å ivareta dyrets syn på livet og speilingen til eier på en balansert god måte. Karin utfører sine kommunikasjoner med stor ydmykhet, kjærlighet, trygghet og innsikt. Karin kan få samtaler som går dypt inn i dyrets bevissthet, men også fange opp blokkeringer på det fysiske plan. Hun hjelper eier å finne konkrete løsninger som kan lette eiers jobb med sine utfordringer".

  • Facebook Social Ikon
Sigrid B.jpg

Dyretolk

Sigrid Birgitta Pedersen

Brattfossveien 106, 1880 Eidsberg

E-post: sbi-pede@online.no

Tlf.: 917 79 390

Uteksaminert 18.01.2015

Utdrag fra attest - Flammehuset:

"Sigrid Birgitta har en trygg og sikker måte å fremstå som Dyretolk. Dyrets eier føler seg ivaretatt og sett. Sigrid Birgitta har erfaring fra mange situasjoner der dype og tunge følelser får komme frem og behandlet på en god og helende måte. Sigrid Birgitta er grundig i sin kommunikasjon og konsultasjon med dyret og dyrets eier. Sigrid Birgitta er meget trygg på teknikkene i samtale med dyrene, hun er også god til hjelpeteknikkene etter en konsultasjon. Hun er god å forklare dyrets eier på en forståelig måte hvordan De kan jobbe videre sammen etter en konsultasjon. Sigrid Birgitta har erfaring i å hjelpe mennesker og dyr med det som ligger blokkert i dypere følelser, og hjelper sine klienter med å forløse disse blokkeringene på en individuell og god måte".

Roma og meg.jpg

Dyretolk

Anne-Maria S. Håndstad

Ovenstadveien 51, 3420 Lierskogen

E-post: post@animaenergi.no

Tlf.: 970 44 309

www.animaenergi.no

Lærer på Flammehuset

Uteksaminert 16.03.2014

Utdrag fra attest - Flammehuset:

"Anne-Maria har et genuint ønske om å hjelpe dyr og deres eier å forstå hverandre bedre og det syntes i hennes arbeid som dyretolk. Hun ser unike sammenhenger og mønster på en måte som hjelper eier å forstå den større helheten. Anne-Maria er kreativ, og ser dyrets informasjon på en særdeles god måte. Hun ivaretar alltid dyrets perspektiv på livet og har klart å finne balansen mellom det å ivareta dyrets syn på livet og speilingen til eier på en meget god måte. Anne-Maria utfører sine kommunikasjoner med stor ydmykhet, trygghet og innsikt. Anne-Maria kan få samtaler som går dypt inn i dyrets bevissthet, men også fange opp blokkeringer på det fysiske plan".

Aud.jpg

Dyretolk

Aud Marit Hestvik

Kvammen, 6983 Kvammer

E-post: audhestvik@hotmail.com

Uteksaminert 02.09.2012

Utdrag fra attest - Flammehuset:

Aud har en meget behagelig og trygg måte å fremstå som Dyretolk. Dyrets eier føler seg ivaretatt og sett. Aud er konkret, men kan også gå dypt inn i samtalene med dyret.

Aud er meget trygg på teknikkene i samtale med dyrene, og i tillegg hjelpeteknikkene etter en konultasjon. Eierne melder om en større forståelse etter Aud sine konsultasjoner.

Hun blir beskrevet som imøtekommende og hyggelig. Eiere meddeler at hun har en veldig god og forståelig måte å legge frem informasjon på. En dyretolk som man får tillit til.

859076_10151515293956718_1867891403_o.jp

Dyretolk

Lenegro Larheim

Larchmannsvei 41B, 0495 Oslo

E-post: lenegro.larheim@gmail.com

Lærer på Flammehuset

Uteksaminert 11.03.2012

Utdrag fra attest - Flammehuset:

Lenegro har en meget trygg og sikker måte å fremstå som Dyretolk. Dyrets eier føler seg ivaretatt og sett for hvem de egentlig er. Lenegro er nøyaktig og grundig i sin kommunikasjon og konsultasjon med dyret og dyrets eier. Lenegro er meget trygg på teknikkene i samtale med dyrene, men også hjelpeteknikkene etter en konultasjon. Dyrene endrer adferd positivt, og eierne melder om en større forståelse etter Lenegro sine konsultasjoner. Lenegro kan fange opp hele spekteret av følelser. Hun kan gå dypt inn i bevisstheten til dyret, men fanger også opp blokkeringer på det fysiske plan.

Dyretolkere uteksaminert av Atrid Moe

1468554_10152975148135681_52985184706954

Dyretolk

Lillian Røssland

Loddefjordveien 8, 5171 Loddefjord

E-post: post@onewithnature.no

www.onewithnature.no

Uteksaminert 13.06.2006

Ronjaliv.jpg

Dyretolk

Liv Rigmor Sølland

2800 Gjøvik

E-post: liv.rigmor.soelland@gmail.com

Tlf.: 958 21 313

www.liv-rigmor.no

Uteksaminert 19.10.2005

333375_116265745184247_584754927_o.jpg

Dyretolk

Tove Strøm

1914 Ytre Enebakk

E-post: tovstr4@online.no

Tlf.: 414 30 489

Uteksaminert 19.10.2005

376414_10150957359508253_2031484144_n.jp

Dyretolk

Synnøve Bakke

Lillestrømveien, 1911 Flateby, Enebakk

E-post: synnove_bakke@hotmail.com

Tlf.: 934 45 765

www.humanship.no

Uteksaminert 10.10.2006

196913_18908740688_8132_n.jpg

Dyretolk

Monica Iselin Evang

2092 Minnesund

E-post: villemy@evang.priv.no

Tlf.: 408 44 079

Uteksaminert 11.06.2007

903357_10151491011326263_688058563_o.jpg

Dyretolk

Grete Bakken

Kyavegen 27, 7045 Trondheim

E-post: grete@kattene.net

Tlf.: 906 04 576

www.kattene.net/dyretolk.htm/

Uteksaminert mars 2008

42b1d1bd456531ca51d6ae987fa7e202.png

Dyretolk

Elisabeth Møllback

E-post: chiche_beth@hotmail.com

Uteksaminert 11.06.2007

bottom of page