top of page

Referanser Dyrekommunikasjon

_HVT0774.jpg

LORD OG NINA

 

Mitt møte med dyretolken, Merete Jacobsen fra Flammehuset ga min hest og meg en ny begynnelse på vårt vennskap og samarbeid.  
 

Lord var ikke den enkleste hesten og hadde meninger om det meste. Samtalen Merete hadde med han gjorde at han fikk en etterlengtet stemme. Lord ville ha en harmonisk tilværelse hvor jeg var ”til stede” mentalt. Endringer i vår tilværelse ble foretatt og jeg gjorde som Lord ønsket. Han ble familiehest og trivdes veldig i sin nye tilværelse. Lord endret sitt lynne relativt raskt fra å være en sur innesluttet hest, til å bli en hest full av livsglede.
 

Takk for at du ville gi Lord en stemme slik at jeg fikk endret på min måte å være på. Dette har vært veldig nyttig både for meg i samhandling med min hest, men også i stor nytte for meg personlig i andre deler av livet.   
 

Nina Bergseth
tlf 90182276

TRULTE OG BERIT

 

Hei

Jeg vil gjerne dele min historie om min berner Trulte (4 år)

 

Da hun ikke lenger ønsket å gå på tur og bare peste forstod jeg at noe var galt. Dette er jo egentlig en sprek ung dame. Alle prøver hos veterinær var ok. Hun stoppet opp på tur, satte seg og ville gå tilbake.

 

Jeg kontaktet dyretolk Lenegro. Hun kommuniserte med Trulte, og hun forteller at hun tar på seg mine bekymringer om sykdom i nærmeste familie. Hun føler seg tung og sliten i kroppen og har mistet livsgnisten. Hun sier jeg må ta vare på meg selv og ikke noe jeg kan ta ansvar for. Hun er bekymret for personen(e) som ligger i sengen. Hun legger seg ned på gulvet ved siden av sengen og føler seg hjelpesløs. Kan liksom ikke få gjort noe. Hun ber meg gi slipp på ting jeg ikke har kontroll over. Hun ønsker bare å sove bort det vonde.

 

Trulte har nå fått healing og blomsterremedier.

 

Etter noen dager nå, går vi turer på nye uoppdagede steder, hun elsker å ligge i blomstene i hagen for å føle seg fri og få tilbake gnisten. Nå er jeg mer bevisst på hva jeg gjør og vil prøve å oppsøke hundetreff i området så hun kan sosialisere seg litt mer. Bli glad igjen og oppleve andre ting enn sykdom i familien. Trulte har en nydelig sjel - en hengiven/mild og vakker dame.

 

Nå har jeg også en forståelse for hennes adferd og krysser fingrene for at livsgnisten kommer fullt og helt på banen igjen, og jeg kan være tilstede i hjertet mitt. Det er lov å føle glede selv om det er mye tristhet rundt en.

 

 

En stor takk til Lenegro. Hun har vært helt fantastisk og tilstede.

Hilsen Berit

bottom of page