Kontakt elever ved Flammehuset

På kontaktlisten under finner du en oversikt over de som har tatt minimum Grunnkurs på Flammehuset, og som ønsker å stå oppført på elev-listen. Noen har kun fullført grunnkurs, mens andre har tatt de fleste- om ikke alle kursene, og venter på eksamen. Etter bestått eksamen flyttes de over til 'Lisensierte Dyretolkere' her på hjemmesiden. Det vil også variere hva elevene tar i pris for oppdrag de tar på seg.

 

Ta gjerne kontakt med elene, de trenger erfaring under utdanningen,- og du som dyreeier vil treffe på engasjerte, flotte elever som ønsker å hjelpe!

Flammehuset vil gjøre oppmerksom på at det finnes personer som opererer som utdannede dyretolker etter å ha tatt et grunnkurs. Flammehuset tar ikke ansvar for disse personenes virksomhet.

Elever hos Flammehuset som ønsker det, kan sette seg opp på denne kontaktlisten ved å sende Flammehuset en epost. Listen blir oppdatert etter beste evne. Alle som står oppført på denne listen er selv ansvarlig for at kontaktinformasjonen er oppdatert. Ved endringer - kontakt Merete

Kontakt oss/Påmelding

Ønsker du å melde deg på kurs, ta kontakt med oss, og vi svarer deg så fort vi kan. 

Meld deg også på vårt Nyhetsbrev - klikk her!

Tlf: 975 28 423
  • Facebook Social Ikon

2020 © Flammehuset. All rights reserved

Logo: MariaDesign - Webdesign: HumanimalCare & Flammehuset

Foto: privat/shutterstock.com/Pixabay.com