Temahelg - Forsvinninger

 

Krav:               Grunnkurs- Lær å snakke med dyr.

Trinn:              Temahelg forsvinninger

 

Varighet:        2 dager ca kl 10-18. 16 timer.

 

Du lærer: Se årsak til forsvinninger og søke etter forsvunne dyr i terreng. Håndtere klienter som er ”desperate” etter å finne sitt dyr.

Du oppnår: Holde fokus! Teknikker som kan hjelpe deg å finne forsvunne dyr.Håndtere dyreeiere som opplever å miste sine dyr. Veilede de når de går igjennom angst og bekymring for hva som kan ha skjedd. Du lærer teknikker som kan snu en negativ utvikling til en positiv løsning. Du lærer også hvordan du kan hjelpe et dyr å søke til folk eller å søke hjem. Håndtere klienter som er ”desperate” etter å finne sitt dyr. Ulike teknikker for å søke etter dyr i terrenget og finne årsaken til forsvinningen.

Ditt ansvar: Du plikter å opplyse at du er under utdanning, og hvor langt du har kommet.

 

Kursets innhold: Bunnsolid og god etikk. Trygge og gode holdninger når et dyr forsvinner. Mange dyreeiere opplever å miste sine dyr, og går gjennom angst og bekymring for hva som kan ha skjedd. Hvordan kan du som snakker med dyrene hjelpe eieren - og dyret, slik at historien ender godt? Du lærer teknikker som kan snu en negativ utvikling til en positiv løsning. Du lærer også hvordan du kan hjelpe et dyr å søke til folk eller å søke hjem. Lære å håndtere klienter som er ”desperate” etter å finne sitt dyr. Ulike teknikker for å søke etter dyr i terrenget og finne årsaken til forsvinningen.

Kontakt oss/Påmelding

Ønsker du å melde deg på kurs, ta kontakt med oss, og vi svarer deg så fort vi kan. 

Meld deg også på vårt Nyhetsbrev - klikk her!

Tlf: 975 28 423
  • Facebook Social Ikon

2020 © Flammehuset. All rights reserved

Logo: MariaDesign - Webdesign: HumanimalCare & Flammehuset

Foto: privat/shutterstock.com/Pixabay.com