top of page

Himmelgaven

dompapForside2.jpg

I Himmelgaven snakker dyrene direkte til deg. Et dyr kommer alltid til deg med et budskap. Vær åpen: la budskapet snakke til hjertet ditt og du vil snart oppleve gaven fra himmelen som svært helbredende.

Bøkene i serien Himmelgaven er først og fremst bøker som vil hjelpe deg å finne veien til din egen indre kraft. Felles for disse bøkene er at du kan lære fremgangsmåter for å oppnå åndelig innsikt. I tillegg vil du lære mye om livet generelt, og om de energimessige forhold som hele tiden påvirker oss, og som det er mulig å lære seg å beherske.

Hvis du ønsker å lære å kommunisere med dyr, med naturen eller engler, er disse bøkene noe av den uvurderlige hjelpen du kan benytte deg av for å styrke deg selv på veien.

Tekstene inneholder helbredende energier. Opplev hvordan energiene leker med deg etter hvert som du lar teksten synke inn. Les! - og ta imot hjelp til å helbrede ditt liv.

Utdrag fra Himmelgaven Dompapen:
Når Dompapen viser seg for deg, ber den deg se på hvordan du lever. Er du i din glede over livet, eller har du klemt deg selv inn i Tidens press?

 

Det er tid for å nyte sekundene – og innse at Livet er glede i seg selv. Hvis du gleder deg over livet – gir du av deg selv. Om du lever i tidspress, krymper du og blir grådig. Hvordan kan du gi av deg selv hvis du ikke gir - Tid – til deg selv?
 

"Vi er alle ett. Vevd i den samme livsveven. Vi er alle liv. Og tanker. Vi hører sammen. Se! - og vi vil gi. For alt er kjærlighet."
 

Om forfatteren:
Astrid Moe har kommunisert med dyr ved hjelp av telepati i en årrekke. Hun erfarer at dyrene er her på jorden for å veilede oss, slik at vi igjen kan få kontakt med vår egen gudommelighet.

 

William Bloom har doktorgrad i Social psychology og har arbeidet i det holistiske miljø i mer enn 30 år. Han er grunnleggeren av Core Energy Management, og har bl.a. forfattet bøkene The Endorfin Effect, Psychic protection og Working with Angels. Om Astrids arbeid sier han: "Hennes arbeid er fascinerende og budskapet fra Dompapene svært interessant. Jeg håper mange vil lese det de sier!"
 

"Hele mitt liv har jeg hatt et svært nært forhold til dyrene. Jeg har kommunisert med dyr og lært andre hvordan de kan gjøre det samme. Etter å ha arbeidet i flere år med å hjelpe dyr og mennesker med små og store problemer, var det på tide med en avveksling. Noe som kunne inspirere med i mitt videre arbeid. 
 

Jeg har alltid vært opptatt av sammenhenger, og hva som ligger bak enhver hendelse. Det ble naturlig for meg å kommunisere med ulike dyregrupper og stille dem spørsmål. Jeg har aldri vært i tvil om at dyrene er våre veiledere og læremestere. De står nærmere kilden enn oss, og kan derved lære oss hva ubetinget kjærlighet er. 
 

I dette heftet har jeg stilt spørsmålet: Hva er Dompapenes oppgave på jorden?"  
 

61 sider. Spiralinnbundet. 10 x 15 cm.
 

www.flammehuset.no

 

 

ØNSKER DU Å BESTILLE BØKENE- FØLG LINKEN:
http://bokboden.mystore.no/index.php/cPath/99

_HVT0697.jpg
bottom of page