top of page
Søk
  • merete01

Delfinen


Delfin i El gona, Egypt

Tatt i mot 02.05. 2013 av Merete Jacobsen, Flammehuset


Fri flyt:

(Jeg kjenner en klar og myk tilstedeværelse når vi møtes. Lenge har vi øyekontakt og utveksler en sterk hjertefølelse, før han tar meg med og viser frem sin familiegruppe på 6 delfiner i El Gona, Egypt.)


Jeg viser deg mitt hjerte for det er igjennom hjertet vi kommuniserer. Det er hjerte som er det sentrale hos alle levende vesener, Havet og Moder jord. Jeg vil fortelle om havets hjerte.

Vi er en del av havet, det er her alt liv startet, og det er her dypt i havets hjerte at kilden til ren kommunikasjon ligger. Uten en form for kommunikasjon, finnes ikke livet.

Havet vårt er en kanal for informasjon mellom arter og verdens deler. Denne informasjonen beveger seg uten for jordisk tid og rom. Vi er voktere av denne visdommen. Vi bærer denne visdommen i våre hjerter og sprer den til andre levende organismer og til menneskene som vil lytte.

Lytt til hjertet og hør våre sanger. Våre sanger er en del av deg for du er en del av oss.Vår klang er klar og ren som hjertet som lytter. Når vi kommuniserer telepatisk som er alle arters urspråk,kommuniserer vi med følelsene igjennom hjertet. Vi kommuniserer da i Sannhetens språk.

I tidenes morgen var havet ungt og rent. Uten så mye støy. Etter hvert som tiden har kommet og gått har flere arter også gjort det samme. Vi er i forandring sammen med hele Moder Jord.

Det er opprør, men vi kjenner at den ubetingede kjærligheten får bedre og bedre grep. Mange jobber mye for å hjelpe havet, og vi er evig takknemlig.

Vi støtter mennesket i sin utfoldelse og vei, for igjennom støttende handling og tilstedeværelse åpner hjerte seg ubetinget i glede og nytelse.

Vær klar på hva du ønsker for deg og vår alt omfavnende Moder, og sikt mot stjernene.

Gi slipp på frykter og la sannhetens vise ord komme til deg fra havets dype pust. La denne renselsens ånd komme til deg igjennom vår klare sang og helende frekvens.

Overflod finnes for alle, men det må finnes i det dunkende hjertet først. Det er der den indre hellige kommunikasjonen starter. Den starter der i ditt dunkende hjerte og nøkkelen er Takknemlighet.

Når du i Sannhet kjenner ren takknemlighet for alt på denne gode jord, har du latt tunge energier fare med tidevannet tilbake til naturen.

Der blir den til næring for algene, som igjen er mat for dyrene i havet. Ingen blokkering kan holde tidevannet tilbake.

La dine følelser renses i lyden av vår sang. La dine følelser renses av havets hjerte. Et renset hjerte er et fritt hjerte -den hellige kilden til foryngelse.

Vi er fra dypet av havets hjerte takknemlig for all transformasjon som er med på å heve vår frekvens.

Vi nyter våre liv. Vi har et trygt hjem her, vi blir respektert og viser med dette vår glede tilbake til alle som kommer på besøk.

Magien i vårt liv skapes når vi følger vår indre naturlige strøm, med åpent hjerte og åpent sinn.  

I takknemlighet.

24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page