top of page

Isbjørn på Svalbard

('The polar bears on Svalbard' in english - click here)

Tatt i mot 11.09. 2012 av Merete Jacobsen, Flammehuset (www.flammehuset.no)

isbjørn.jpg

Fri flyt:

 

(Jeg kjenner et enormt kraftig dyp frekvens som vibrerer i kroppen)

 

Vi har tiet så lenge at det er en stein i hjertet til vår sjels gruppe. Det er nå på tide å knuse den og la mineralenes visdom infiltrere oss. Visdom kommer strømmende som nordlyset fra himmelen ned på jorden og integreres inn i alle planter og blader, steiner og fjell, dyr og mennesket. Planten kan direkte benytte seg av dette, for de er 100 % x 10 til stede i sin egen energi til en hver tid. Det reneste av alt. Uten plantene lever ingenting, Steinene bærer deg og meg.

Steinen, fjellet er vokteren av urtidens visdom. Sammen med havet så fordeles denne visdommen over hele Gaia. Det salte vannet har en ekstremt god evne til å holde på informasjonen som lagres i den. Når jordskjelvene skjer så er det jorden selv som lagrer informasjon til videre reise i evigheten.

Vær omtenksom på hvilke informasjon du lagrer i Gaias følelser. De er våre kollektive følelser fra innerst til ytterst. Plantene er lysets formidlere i aller reneste form, i en ekstrem tilstedeværelse uten tid og rom.

Fjellet er Moderjords mesterverk slik dere har pyramidene. Fjellet er titusener ganger større enn det dere ser. Det tar imot og transporterer og forplanter energien i vår jords hjerte.

Havet er formidleren til det som en gang var Rodinia da alle kontinent var ett. Da jorden ennå var ett. En igjennom havet er vi ennå ett. Dette er den grunnleggende visdom.


Vi dyrene har i oppgave å vise dere hva dere gjør her på vår jord. Vi speiler dere og veileder dere igjennom vårt felles hjerte slag. Vår høyeste misjon og oppgave er å hjelpe Gaia å hente ned frekvensene, leve de ut og arbeide de inn. Det er å la ubalansene komme til uttrykk, og vi handler alltid i tråd med resonansen fra jorden og det som skjer i den og på den.

Når ubalansene blusser opp som stormen på havet, har vi allerede vist dere at det kommer til å skje.. Ved å lytte til oss dyrene, se oss dyrene, føle oss dyrene vil dere komme i balanse og stå støtt når det blåser opp til storm. Dette er det reneste samspillet og flyten vi kan ha. Vi er veiledere og det er Mennesket som må handle. Det er derfor kroppene deres er bygget slik, for å ta ansvaret og sette visdommen ut i handling.

Alle dyreartene har også sin egen misjon. Fra krypdyrene i jorden, til de ville dyrene og dyrene som har valgt å leve sammen med dere på gårder og i husene. Selv de dyrene som dere ser ned på, og som dere ikke liker, gjør også en enorm jobb for moder jord. Dette er visdom som vil komme når dere er klar for det. Sammen skaper vi alle magi.

Mineralene og plantene klarer seg fint uten dyrene og menneskene. Dyrene trenger plantene, men Mennesket trenger både dyr og planter for å leve. Jeg kunne si dere bare ett ord som ville løftet hele dette riket. TAKKNEMMELIGHET.

SE hva dere tar, SE hva dere gjør! Ta ansvaret for det!
HØR hva dere tenker, og HØR hva dere sier! Ta ansvaret for det!

Handle og Snakk i tråd med deres følelser, vær i deres følelser fra hjerte! Ta ansvaret for deres egne følelser! Handle i tråd med hjertes frekvens og følelser!

polar bears.jpg

En siste bønn:

Vær snill å lukke opp øynene NÅ!
Naturen dør rundt dere, og skylden dyttes på hverandre… Det er et hvert Menneskets ansvar å ta vare på det jorden tilbyr dere på en respektfull måte og i takknemmelighet.


LEV I ETT MED JORDEN OG ALLE DETS SKAPNINGER!

bottom of page