top of page

Forsvinning - Ulla og Cazan

Dyretolk: Merete H. Jacobsen

Cazan funnet.jpg

Saken var:

 

Søndag morgen 14. okt. 2012 fikk jeg en sms fra en som spurte om hjelp til å finne hunden sin. Den hadde forsvunnet fra huset lørdag og de hadde lett hele natten etter han. Da jeg leser det tenker jeg at disse menneskene virkelig vil finne hunden sin og jeg kan gjøre mitt beste i det jeg gjør. Jeg svarer at det kan jeg prøve på og ber henne ringe meg kl 13.30.

Samtalen gikk i hurtig tempo og skriften ble nesten uleselig, men mye info kom og årsak til forsvinningen var viktig tema for Cazan. Han fortalte i korte trekk om en gård og landemerker og rettninger de skulle gå.

Når vi gikk igjennom samtalen forklarer jeg at dyr har ofte en bakenforliggede årsakt til forsvinninger, og at det er viktig å lytte til dette og ta det imot som en gave fra dyret.

Dette gjorde Ulla og hun virkelig Lyttet til hunden sin. Så dukker ‘kl 16’ opp for meg og jeg formidler dette videre. De tok fatt i fortsettelsen på letingen og kl 16 fikk de en observerende tlf av Cazan. Kl 16.30 finner Ulla sin Cazan igjen. 

Jeg er så takknemelig for du vil dele historien din Ulla. Hjerte klem fra Merete

 

 

 

"Hei, Merete

 

Takk for all hjelp i går, og støtten og styrken jeg følte at jeg fikk til å ta egne valg og ikke bare følge andres.

Vi fant Cazan ved halv fem-fem tiden etter en observasjonstelefon. Fra den telefonen kom inn  og til vi hadde han gikk det ikke mange minutter, og det var jeg som fant han :)

 

Jeg og noen flere var i retningen hans da vi fikk telefonen for der var det et høyt bergdrag, men det han skulle kom ned fra var litt lenger sydover og vest for der vi var, - og han må ha kommmet ned vestsiden som han sa, over en vei (der han ble observert) og over på et digert industriområde med masse hus og brakker, og vannet som han så lå nedenfor der igjen.

 

Jeg har etterpå nå lest det jeg fikk fra deg (herlig) og der sier han at jeg skal gå mot høyre, og det gjorde jeg innpå det store området uten at jeg huska at du hadde sagt det. Siden sa den en i letemannskapet at det så ut som jeg ble styrt direkte til Cazan - bare dura av gårde som det bare skulle være én vei der, men der var det mange.

 

Cazan er i god form etter foholdene, vi var innom Veterinæren og sjekket han før vi reiste hjem.

 

Litt vondt i et frambein og små skader på poter, men det er jo ingenting i forhold til hva jeg ventet å finne om jeg overhodet skulle finne han.

 

 

Takk igjen :)

Med vennlig hilsen Ulla og Cazan"

bottom of page