top of page

Skogens maur

Tatt imot den 09.07 2013 av Merete H. Jacobsen. www.flammehuset.no

maur.jpg

Fri flyt:

En skjør men høyfrekvent energi vibrerer ved hjertet mitt når jeg retter fokuset mot de små maurene som er rundt meg. En overveldende følelse av ubetinget kjærlighet og giverglede treffer meg så sterkt at jeg får tårer i øynene.

Hva er deres budskap kjære Maur?

Det er en frekvens som kommer fra lenger inn i jorden som når meg nå. Maurenes dronning snakker.

Vi jobber på områder det er ubalanse. Fra grove til fine ubalanser.

Vi er jordens arbeidere, og ubetingede hjelpere.

Vi vet hva å gi virkelig er! Vi er små, men så sterke, så store i hjertet. Å gi er å få. Gi liv til jorden og hjemmet vårt, og å få husrom og livsviktig næring tilbake fra Moder jord. Det er slik det Guddommelige systemet vårt virker. Vi har frihet i systemet, frihet nok til å nyte, og trygghet nok til å ta vare på. NYTELSE og GLEDE av å GI og FÅ.

Vi kjenner jordens frekvenser til en hver tid. Det finnes en hoved frekvens som eksisterer i lengre perioder, men også mindre frekvenser på forskjellige områder på jorden.

Ubalanser som er skapt retter vi opp igjen ved å fin filtrere materie på området. Vi bryter det ned så det igjen kan bli til jord, i balanse og til nytte.

Vi er ubetingede hjelpere, vi spør ikke, vi bare gjør det som er det beste for Moder jord til en hver tid. Alltid for det beste til Moder jord!

Elektriske ubalanser gjør oss svimle og rare i kroppen. Vi kommer ut av balanse selv, men vi gjør det beste vi kan i enhver situasjon likevel.

Råttent og hule ubalanser er lettere å jobbe med, det er mer naturlig for oss. Vi er så sensitive at vi kjenner når noe er i ferd med å komme ut av balanse. Da legger vi veien vår dit.

Legg merke til oss! Ta imot vår hjelp! Vi hjelper til med mer enn du er klar over. SE og LYTT til naturen rundt deg. Naturen vår er alltid der til tjeneste for oss, så lenge VI ALLE TJENER DEN! 

Ubalanser på andre og høyere plan kan vi også sanse, og vise dere.

Mellom-menneskelig relasjoner kan komme i ubalanse.

Vi kommer til unnsetning og ønsker å formidle vår evne til å tilgi.

Tilgivelse må praktiseres, – med forståelse og uten betingelser.

Evnen til å gi ubetinget er det vi ønsker å bringe inn. Relasjoner som er tunge og i ubalanse kan sette seg fast i jorden og energien blir der til vi har fått løst den opp. Når jobben er gjort vender vi hjem til våre hjem igjen.

Vi har hjem som ligger perfekt plassert i forhold til jordens energibaner. De er i fullstendig balanse og vi henter vår styrke der. Å holde balanse i hjemmet krever innsatts fra hver og en i vår store familie. Alle må ta sin del av det gode arbeidet det er å skape ett felles hjem.

For vi ER en del av et større system. Frekvensen vår er høy og vi er høysensitive.

Vi må alltid være tro mot oss selv og utføre det vi er kommet hit for, ellers mister vi retningen.

Ærligheten til oss selv og vårt høyere system er livsviktig for oss, og vår tid her hos Moder jord.

Vårt ønske for verden er at vi alle er tro mot oss selv og praktiser giverglede og tilgivelse.

Da vil man aldri miste seg selv og sin UNIKE vei.

Glede og lekenhet i det vi jobber med, er vår energi. På den måten kan vi bryte ned alt som er hardt og stivt til noe mykt og flytende igjen, og skape balanse i Moder jords vakre natur.

Vår bønn: Utfør DIN misjon med GLEDE I HJERTE og vær TRO mot DIN VÆREN og Guddommelige oppgave.

Takk

bottom of page