top of page

Rødstrupen

Tatt imot den 09.02.2016 av Merete H. Jacobsen. 

www.flammehuset.no

01-animal-17723_640_edited.jpg

Leken, lett, glad glød. Det er min livsenergi, men jeg rommer også det motsatte. Det er fordi jeg er ALT. Alt og ingenting. Alt for den som vil lytte-Ingenting for den som ikke vil lytte.

I could tell you stories- Stories about history. The blue world’s history. Earth. History repeats itself if we don’t learn and use our experience.

Vi forteller historiene videre til våre barn slik vi selv har oppfattet den og eller slik vi selv ser den. Historiene endres fra munn til munn, men det er en kjerne i den, en indre visdom og læring som alltid vil bestå. Det er dette budskapet som er essensen, og som er viktig. Det er en sannhet.Lytt-Lytt til ditt budskap i det du formidler videre.. til deg selv, dine venner, dine barn, til dine dyr.

Sannheten lever evig, løgner lever ikke i det heletatt. De er bare et slør, en forvirring. Løgner kan gi god læring når de blir avslørt. Illusjonene har sin funksjon for en stund, til man er klar for å oppleve sannheten.

 

Essensen og intensjonen i budskapet ditt er det som er viktig. Det er denne energien som vil vokse i livet. Sørg for at den er sann og har en intensjon. En intensjon som er til det beste for deg selv og alle andre.

Please do not fight the darkness with more darkness. Embrace it, love it for what it is, and it will lose its power over you and your world.

Spread light and the darkness will be your friend and teacher instead.

Jeg Rødstrupen snakker om den åndelige- universelle kjærligheten- med et potensiale så stort at man ikke kjenner dets grenser. Det er ubetinget kjærlighet.

Denne spirituelle kjærligheten kan omfavne alt fra hverdagsfryktene til de aller dypeste fryktene på jorden og i deg selv.

Know that good and evil is from the same source. That we have it all within us, it’s how we use it that matters.

Er det noen som har såret deg, dypt, utfordret deg, gjort noe du ikke liker- send dem ikke annet en lys og ubetinget kjærlighet. De er også en del av deg. De har gitt deg en gave- en mulighet til å vokse inn i bevissthet. Lukk opp for ditt sår og dets potensiale til å gro, og du vil oppleve mirakler. Det er den eneste måten å skape denne jorden på- vårt liv- til noe bedre og mer kjærlighetsfylt sted å være. Lett for lille meg å fortelle, denne visdommen du får ta del i her. (føler en leken energi igjen) Du vil selv erfare når du tørr se ditt eget speil i andre- i dem du ikke vil vedkjenne deg. Da vil du få mørkets unike visdom. Det er kun der du vil nå denne visdommen.    

Gi er å få- å ta imot er å gi tilbake. La din spiritualitet bli en del av din hverdag, få ta del i din fysiske verden. Use your energy to spread the power of light through communication, and experience the living love of the darkness becoming light through you and your actions in life.

The source is within you always.     

bottom of page