top of page

Rådyrbukken

Tatt imot den 16.04 2015 av Merete H. Jacobsen. 

www.flammehuset.no

_C7A4977.jpg

Fri flyt:

 

En ekstremt var vibrasjon, en årvåkenhet som merker alt rundt seg fyller meg og sansene mine helt. Ingen lyder eller følelser slipper unna i denne tilstanden.

 

Hva er deres budskap kjære Rådyr?

En utfyllende enormt sterk kjærlighetsfølelse fyller kroppen min. En indre ro kommer inn som følge av denne bevisste årvåkende tillstanden. Jeg blir overrasket over at man ikke blir mer urolig av slik årvåkenhet..

 

«Roen er dyptliggende, som et resultat av bevisst varhet. De finere sensitive strengene stimuleres når  kroppen er ren, enkelhet skaper klarhet og en indre ro.

 

Vi rådyr har en klar og sterk direktekontakt igjennom våre gevir og kropp fra kildens opplysthet, til Moder jords natur og alle hennes vesner. Vi jobber med balansering, en viktig finbalansering mellom lysets og mørkets visdom. Frykten og angstens vare strenger er vårt ekspertområde.

Vi jobber med de dypere sjelesårene på jorden. Den trenger vår varsome, vennlige og varme ubetingede kjærlighet. Det er mye kjærlighet i mørket. Det er igjennom mørkets erfaring man opplever den ekte ubetingede kjærligheten. Motsatser utfyller hverandre!

Vi aksepterer alle parter slik de er, uten press om forandring. Alt er slik det Er, se bakenfor, dypere inn i gaven sjelesåret ER. Når balanseringen er på plass i dette «såret», da vil virkelig healing og endring skje.

(Hvordan balanserer man disse dype «sårene» kjære Rådyr?)

Igjennom forståelse, opplevelse, tilgivelse. Da kan man fremheve hverandres unikheter i stedet for å trekke det som er annerledes ned.

 

Når hver og en kjenner sin egen indre flamme for fred, vil dette varme og lyse vei for andre, fler en du noen gang vil få vite, men er det nødvendig å vite? Elsk alt slik det ER, for det kan ikke være annet!

 

Budskap og omsorg reiser på varmevinder, ta imot og gi lik den varme vinden er bærer av flyt og harmoni. La tankespinnet løsne og flyte med, gi slipp på fastlåste tankemønstre, egen overbevisning og fordommer. La deg undres, åpnes og ta imot impulsene som kommer din vei.

 

Han viser meg bilde av rådyrkalv i gresset, der reven nærmer seg.

Frykten kan komme nær, men den kan aldri angripe eksistensen av ubetinget kjærlighet, full av tillit og mot til å stå igjennom frykten.

Full tillit og mot til den ubetingede kraftens kjærlighet. Dette er veien til en slik indre ro som påvirker kroppen så mye at den kan gjøre seg «usynelig» og i ett med omgivelsne. Farene påvirker deg ikke lengre.

 

Dette er kjernen i vår visdom. En kjærlighet som rommer oss alle, til og med reven er en del av den. Dette er den ultimate freds tilstand. Ordet beskyttelse blir for lavfrekvent i denne tilstanden.

 

Gå i fred, og la alle rundt deg få kjenne din indre fred med deg selv og jordens skapninger.

Vi er ETT!

 

Takk

bottom of page