top of page
Søk
  • merete01

Rådyret

Oppdatert: 26. jan. 2020Rådyrets budskap

Tatt imot den 16.04 2015 av Merete H. Jacobsen. www.flammehuset.no Foto: Lena Kristiansen


Fri flyt:

En ekstremt var vibrasjon, en årvåkenhet som merker alt rundt seg fyller meg og sansene mine helt. Ingen lyder eller følelser slipper unna i denne tilstanden.


Hva er deres budskap kjære Rådyr?

En utfyllende enormt sterk kjærlighets følelse fyller kroppen min. En indre ro kommer inn som følge av denne bevisste år våkende tilstanden. Jeg blir overrasket over at man ikke blir mer urolig av slik årvåkenhet..

«Roen er dyptliggende, som et resultat av bevisst varhet. De finere sensitive strengene stimuleres når  kroppen er ren, enkelhet skaper klarhet og en indre ro.

Vi rådyr har en klar og sterk direktekontakt igjennom våre gevir og kropp fra kildens opplyst het, til Moder jords natur og alle hennes vesener. Vi jobber med balansering, en viktig fin balansering mellom lysets og mørkets visdom. Frykten og angstens vare strenger er vårt ekspertområde.

Vi jobber med de dypere sjelsårene på jorden. Den trenger vår varsomme, vennlige og varme ubetingede kjærlighet. Det er mye kjærlighet i mørket. Det er igjennom mørkets erfaring man opplever den ekte ubetingede kjærligheten. Mot-satser utfyller hverandre!

Vi aksepterer alle parter slik de er, uten press om forandring. Alt er slik det Er, se bakenfor, dypere inn i gaven sjelsåret ER. Når balanseringen er på plass i dette «såret», da vil virkelig healing og endring skje.

(Hvordan balanserer man disse dype «sårene» kjære Rådyr?)

Igjennom forståelse, opplevelse, tilgivelse. Da kan man fremheve hverandres unik heter i stedet for å trekke det som er annerledes ned.

Når hver og en kjenner sin egen indre flamme for fred, vil dette varme og lyse vei for andre, flere en du noen gang vil få vite, men er det nødvendig å vite? Elsk alt slik det ER, for det kan ikke være annet!

Budskap og omsorg reiser på varmevinder, ta imot og gi lik den varme vinden er bærer av flyt og harmoni. La tankespinnet løsne og flyte med, gi slipp på fastlåste tankemønstre, egen overbevisning og fordommer. La deg undres, åpnes og ta imot impulsene som kommer din vei.

Han viser meg bilde av rådyrkalv i gresset, der reven nærmer seg.

Frykten kan komme nær, men den kan aldri angripe eksistensen av ubetinget kjærlighet, full av tillit og mot til å stå igjennom frykten.

Full tillit og mot til den ubetingede kraftens kjærlighet. Dette er veien til en slik indre ro som påvirker kroppen så mye at den kan gjøre seg «usynlige» og i ett med omgivelsene. Farene påvirker deg ikke lengre.

Dette er kjernen i vår visdom. En kjærlighet som rommer oss alle, til og med reven er en del av den. Dette er den ultimate freds tilstand. Ordet beskyttelse blir for lavfrekvent i denne tilstanden.

Gå i fred, og la alle rundt deg få kjenne din indre fred med deg selv og jordens skapninger.

Vi er ETT!

Takk


30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yorumlar


bottom of page