top of page
Søk
  • merete01

Canadagåsa


Canadagåsa sitt buskap

Tatt imot den 06.01 2015 av Merete H. Jacobsen www.flammehuset.no Foto: Merete H. Jacobsen


Fri flyt:

En usikker og undrende energi kjenner jeg fra denne unge gåsa som har kommet til gården vår. Hun var frosset fast i isen og hun fikk hjelp. Hun er så ydmyk og vennlig i sin energi at jeg får lyst til å knele foran henne. Jeg gjør det og tar imot hennes budskap.


Hva er deres sjels budskap kjære Canadagås?

Jeg er brobyggeren- den som vil hjelpe ville dyr og menneskene et steg nærmere hverandre. Steget tas i hver og en av oss. Jeg er en hjelper, en som hjelper deg å se at alle sidene ved deg er viktig å akseptere.

Etter regnet synger fuglene. Vi synger med den stemmen vi har vi. Kanskje i dine ører skarpe og direkte, men vi synger om klarhet, ærlighet og aksept. Vi synger om samarbeide og bro bygging i oss selv, i vår flokk og på hele vår jord.

Bro byggingen starter i oss selv. Vår bevissthet har kommet inn i Ditt liv nå, din bevissthet for å dele vår flokk sin bevissthet rundt dette.

Vi skal gi Deg hjelp til å SE, til å starte byggingen av din egen indre bro. Broen mellom Sjelens mørke natt og lysets kilde i deg, din Sjel. Vi er her for å hjelpe Deg å tenne ditt indre lys som en evig fakkel som viser deg veien over denne broen. Noen lever mest på den mørke tunge siden, mens andre lever mest på den lette lyse siden. Balansen oppnås når man fritt kan benytte seg av alle sidene i sin Sjel, til hjelp og nytte for seg selv og andre.

Broen er uendelig viktig, for den videre utviklingen. For fullstendig aksept av hvem man er.

Broen inni oss er bindeleddet, uten denne kan man ikke akseptere HELE seg selv. Aksepten av hvem man egentlig er i lys og mørke, i frykt og trygghet, i fortid, nåtid og framtid, fra innerst til ytterst, i Sjel og fysisk kropp.

Se våre farger. Fra klar sort til klar hvit …men mest av alt nyansene i mellom. Livet er mest av nyansene i mellom! Vi bygger broen mellom himmel og jord i gjennom årets løp. Oppgaven er stor vakker og fryktsom. En tid på året er vi alle som Meg nå, bundet til jorden uten vingefjær. Våre vinger fornyes og vi er tvunget til å leve på land og i vann. Friheten er stor når vi atter kan lette og fly igjen. Da med nyvunnet visdom.

I tiden på jorden, jorder vi også vår opparbeidede spiritualitet.

Er det slik med Deg også? Føler du deg bunnet i kroppen? Om så, vil vi minne deg om at du kan fly uten vinger også.. inni deg. Friheten føles ubeskrivelig når man har akseptert alt ved seg selv fult ut.

Igjennom bindinger, vanskelige tider og utfordringer kan broen bli sterkere dersom du tillater den å være det den er. Ser du hele deg selv, din mørke del av deg? Gå over denne broen iblant å se de mørke sidene, ta med ditt indre lys og Se at alt du trodde var skummelt og fryktsomt er grobunn til større mot og aksept av deg selv og andre.

Aksept og omfavnelse av fortid, nåtid og fremtid, gir forståelse av en selv og dermed ens liv akkurat nå. Broen er der for din helhet. Vår helhet!

Når alt er totalt mørkt og fanget, er lys og frihet nærmest. Se igjennom mørket og se ditt eget smil. Det er DITT LYS! Du har funnet broen din! Din frihet i å vandre den tilbake til glede, og vi har fått fjærene tilbake og kan fly igjen.   

Flyge evnen og balansen kommer utfra å akseptere, i stedet for å kjempe imot. Akseptere og siden elske dine utfordringer, for det er livets gave til deg, Din frihet! -ikke ditt fengsel.

Aksepterte utfordringer som er en del av deg, og som du har kommet igjennom, er dine vingefjær, til dine egne vinger og utvikling. Dette er min lærdom til Deg menneske av himmel og jord.

La oss Ville gjess og mennesker bygge sterke broer og samarbeide i lag! Bygge broer så drømmer kan bli virkelige. Drømmene om et aksept av livet, deg selv og dem rundt deg.

Moder jord ønsker bare det ene fra deg, Elsk ubetinget det livet som Hun har skapt.  

Vi flyr atter igjen som samlet flokk, styrket og bedre rustet mot neste utfordring. Vi er frie i oss selv når vi ser hele vår eksistens sjel og kropp. Illusjonenes slør er fjernet og broen bygget.     

Takk

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page